Trouwe honden beter dan een Partner?
17 november 2016 

Trouwe honden beter dan een Partner?

Trouwe honden, zijn ze beter dan een partner? Het is algemeen bekend dat honden trouwer zijn dan mensen. Niet voor niet is de uitdrukking Zo trouw als een hond! Wij hebben voor jou 10 redenen op een rij gezet waarom een hond zoveel beter is dan een vriendje of een partner!

Honden blijven trouw

Honden zijn één van de meest trouwe diersoorten ter wereld en zijn altijd blij om je te zien. Je zal nooit thuiskomen en je hond met een ander zien flikflooien. Ook doet je hond niet moeilijk als je vijf uur later dan normaal thuiskomt: hij is nog steeds erg blij!

Hoe later je bent, hoe blijer de hond is

Ken je dat? Ben je te laat thuis, krijg je een hoop gesodemieter over je heen omdat je te laat bent. Een hond zal hier echter nooit een probleem van maken. Hij zal zelfs nog blijer zijn dat je weer terug bent!

Over trouwe honden gesproken: Ken je de film Hachi met Richard Gere? Hachi is een hond die iedere dag trouw zijn baasje op wacht als hij met de trein terugkomt van zijn werk. Maar zijn baasje komt plotseling te overlijden. Hachi blijft trouw iedere dag wachten op het station. 9 jaar lang. Deze film is gebaseerd op het waar gebeurde verhaal van Hachi, een Akita hond, uit Japan en speelde eind jaren 20 begin jaren 30 van de vorige eeuw.

Trouwe honden maakt het niet uit hoe je eruit ziet

Mensen beoordelen elkaar altijd op hun uiterlijk. Een hond niet. Het maakt een hond echt niet uit hoe groot, klein, dik of dun je bent. Of je geboren bent met maar 3 vingers of met 20, of als je er raar uit ziet. Ook als jij zin hebt om een dag lekker in je pyjama op de bank te gaan hangen, met slordige haren en uitgelopen make-up, zal de hond hier echt geen probleem van maken.

Honden worden niet dronken

Trouwe honden als HachiAls je vriend uit stappen gaat, is de kans groot dat hij stomdronken thuiskomt en er geen zinnig woord meer uit zijn mond komt. Hij zal zichzelf erg grappig vinden, maar jij vindt het totaal niet leuk. Een groot voordeel van een hond is dat hij nooit dronken wordt, dus je hebt niets met gelal en flauwe grappen van doen!

Honden voelen zich echt schuldig

Een hond voelt zich echt schuldig als hij iets stouts heeft gedaan en jij tikt hem op de vingers (poot).

Honden houden van knuffelen

Hoe laat het ook is, hoe druk het ook is of hoe warm het ook is: honden zijn altijd in voor een knuffel!

Het maakt niet uit hoeveel je verdient

Een hond kijkt niet naar je bankrekening. Hij kijkt ook niet naar wat er op zijn bord gelegd wordt. Het maakt je hond echt niet uit of hij het meest luxe merk hondenvoer krijgt! Hij vertrouwt er op dat jij hem het beste geeft dat mogelijk is, zoals EcoVit.

Honden houden van je vriendinnen

Trouwe honden zijn vrienden voor het levenAl jouw vriendinnen zijn gek op je hond. Een man zou vaak gaan klagen als er een vriendinnenavond bij jou thuis is, maar een hond niet. Je hond gaat waarschijnlijk gezellig erbij zitten en wil meegenieten van de feestvreugde!

Een hond kan je trainen

Mensen zijn niet te veranderen, honden wel! Je kan een hond trainen, en hij zal de opdrachten die jij hem geeft met plezier uitvoeren!

Een hond eet alles

Een hond zal je nooit horen klagen over je kookkunsten. Ze eten alles wat je ze voorschotelt, en over het algemeen nog met veel plezier en smaak! Nu is mee eten met de pot niet het meest gezond voor de hond en zal je hond nog gelukkiger en vitaler worden van goed voer!

Honden bewaren al je geheimen

Je kunt alles tegen je hond vertellen en lief en leed met hem delen. Hij zal het nooit aan een ander door vertellen of je uitlachen. Je kunt altijd bij hem terecht voor liefde en of troost.

Trouwe honden kun je dus op bouwen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen