Word Gratis RoedelCentraal Fan en maak kans op ...
Direct Toegang
X
Word Gratis RoedelCentraal Fan en maak kans op ...
50% Complete
Als RoedelCentraal Fan: - maak je kans op een ton - krijg je gratis toegang tot een aantal e-books - ontvang je gratis het e-magazine DierenCentraal - ontvang je interessante kortingen - en nog veel meer!

DOE DE VITAAL VOER CHECK!

Download Gratis de Vitaal Voer Checklist en ontdek hoe vitaal het voer is dat jij nu voert!

Page content

E-Books

“Voed de Hond Vitaal en Gezond!” (Tijdelijk van € 37,- voor € 17,-)

Voed de Hond Vitaal en GezondMeer dan 70% van het hondenvoer bevat stoffen waar je hond niet gezonder van wordt. Zo’n 90% van de vacht- en huidproblemen is voeding gerelateerd. Goede vitale voeding is essentieel voor je hond. Als je weet waar je op moet letten, is het simpel om het kaf van het koren te scheiden. “Voed de Hond Vitaal en Gezond!” geeft je handvatten om het juiste voer voor jou hond te kiezen!

Meer info: www.voeddehondvitaalengezond.nl

Nu kopen

“De ThuisRoedel” (Tijdelijk van € 27,- voor € 14,-)

“Jaarlijks vinden er meer dan 50.000 bijtincidenten met honden plaats! 70% daarvan had voorkomen kunnen worden vanuit een goede ThuisRoedel!”

Een hond is van oorsprong een roedeldier. Wanneer hij bij jou in huis komt, word jij roedelleider en je gezin is de nieuwe roedel. Vandaar de term ThuisRoedel. Maar hoe zorg je er nu voor dat de komst van een nieuw roedellid, bijvoorbeeld een baby, goThuisRoedeled verloopt en dat jouw hond zijn plek weet. Waar op te letten als er kinderen in de ThuisRoedel zitten en hoe om te gaan met vreemden. Allemaal onderwerpen die in dit e-book aan de orde komen.

Meer info: www.thuisroedel.nl

3 x 5 Bijzondere HondenVragen, verwacht maart 2017 (€ 14,-)

Dit e-book behandelt in de thema’s Verzorging, Sport en Spel en Voeding, telkens 5 vragen waar je als hondenbaasje mee te maken kunt krijgen. Want welke sporten kun je bijvoorbeeld samen met je hond doen? Of is onregelmatig eten erg? Of welke soorten haartype moeten in de trimsalon verzorgd worden. Deze en meer vragen komen in dit e-book aan de orde.

RoedelUitbreiding, verwacht april 2017 (€ 18,-)

Roedel Uitbreiding is een vervolg en aanvulling op de reeds verschenen uitgave “De ThuisRoedel”. De ThuisRoedel gaat in op hoe je gezin voor je hond als roedel fungeert. Dit e-book gaat dieper in op de komst van nieuwe hond en helpt je bij de zoektocht naar de juiste hond voor jouw thuisroedel. Het behandelt vragen over waar je een hond vandaan kunt halen en waar je op moet letten bij adoptie. Maar ook praktische vragen als wat te doen bij vermissing of hoe je hond uit te laten.

Mag mijn hond ….?, verwacht mei 2017 (€ 18,-)

Heb jij je wel eens afgevraagd welke dingen je hond wel of zeker niet mag hebben? Je wilt je hond natuurlijk wel eens verwennen en iets extra’s geven. Maar mag dat een stukje tomaat zijn? Of een stukje kaas, of misschien een paaseitje?

Dit e-book behandelt heel veel producten en geeft aan waarom ze wel, liever niet, of zeker niet geschikt zijn voor je hond. Het geeft achtergronden hoe bepaalde stoffen werken. Zo kan een product voor ons gezond zijn, maar voor je hond zeker niet.

HondenVerRassen, verwacht juni 2017 (€ 34,-)

Je eigen hond zal je ook wel eens verrast hebben. Wellicht met een verrassing die je liever niet had gehad, zoals een kapotgebeten schoen, een plas op het tapijt of een verscheurde krant. Daar gaat dit e-book niet over.

Dit e-book gaat over verrassende feiten van verschillende hondenrassen. Van de kleinste tot grootste honden en van de kaalste tot meest behaarde hond. Verschillende rijtjes met hondenfeiten en ook worden een aantal hondenrassen wat uitgebreider behandeld.

Het e-book telt ruim 150 pagina’s en toont heel veel mooie foto’s.

49 Hondenweetjes, verwacht juli 2017 (€ 9,-)

Dit e-book met de voorlopige titel 49 Hondenweetjes, laat je heel uiteenlopende dingen over honden ontdekken die je waarschijnlijk nog niet wist. Wist jij bijvoorbeeld dat een hond van oorsprong uit de boom komt. Zijn verre voorouders leefden namelijk in bomen. Of wist jij dat een hond beter is dan een partner? In dit e-book zal je daar zelfs 10 redenen voor ontdekken. En natuurlijk nog veel meer.

Super Korting op komende e-books!

Komend half jaar verschijnen de hiervoor genoemde nieuwe e-books. De genoemde prijzen zijn de minimale prijzen die de e-books gaan kosten. Wanneer je een van deze e-books nu vast besteld, ontvang je 50% korting. Deze actie loopt tot 28 maart.

Krijg de e-books cadeau!

Wanneer je je aanmeldt als RoedelCentraal-donateur, ontvang je de e-books in de komende maanden cadeau. Tevens krijg je direct toegang tot de e-books “Voed de Hond Vitaal en Gezond!” (€ 37,-) en “De ThuisRoedel” (€ 17,-).

Als donateur maak je het mogelijk dat wij RoedelCentraal verder uit kunnen breiden. Vanaf een bijdrage van € 9,- per maand krijg je toegang tot de e-books en meer.

Een RoedelCentraal-donateur krijgt naast wat RoedelCentraal-fans ook krijgen, dus gratis toegang tot mij e-books

Wil je donateur worden, stuur mij dan even een mailtje met je naam, adres en e-mailadres, geef ook even aan voor welk bedrag per maand je donateur wilt worden. Je ontvangt dan een factuur en ontvangt de toegangscode om de reeds beschikbare e-books te downloaden. Uiteraard hoor je het als eerste, wanneer er een nieuw e-book bijgekomen is.

Je kunt je donaties iedere maand stoppen. Dan stopt ook de toegang tot de e-books en zal je de nieuwe e-books dus niet gratis kunnen downloaden.

Eenmalige donatie

Een eenmalige donatie kan ook. Voor een eenmalige donatie van minimaal € 25,- ontvang je onderstaande e-books met een gezamenlijke waarde van € 67,-.

  • “Voed de Hond Vitaal en Gezond!” (€ 37,-)
  • “De ThuisRoedel” (€ 17,-)
  • “3 x 5 HondenVragen”, verwacht maart 2017 (€ 14,-)

Wil je een eenmalige donatie doen, stuur mij dan even een mailtje met je naam, adres en e-mailadres. Geef ook even aan welk bedrag je eenmalig wilt doneren. Je ontvangt dan een factuur en ontvangt de toegangscode om de e-books te downloaden.

 

Plezier voor Mens en Dier!

Bert Tijhoff

info (at) ecovitaal.nl

 

RoedelCentraal, UwBrokkenPIloot, EcoVitaal

 

Klik gerust eens door onze categorieën heen: