5 beroemde Chihuahua ’s

Beroemde Chihuahua’s?! Dat zo’n klein hondje beroemd kan zijn? Zeker. Er zijn verschillende beroemde Chihuahua’s omdat ze in de film gespeeld hebben, of gewoon een bekend baasje.

De Chihuahua is een apart hondenras: of je bent helemaal verliefd op deze kleine honden, of je vindt ze spuuglelijk. Chihuahua’s staan bekend om de kleinste honden ter wereld te zijn. Ze worden vaak gehouden als modeaccessoire Bovendien worden deze minihondjes vaak slecht gesocialiseerd waardoor ze fel zijn naar andere honden. Toch kunnen Chihuahua’s (zelfs als je een hekel aan ze hebt) leuke honden zijn. Er zijn zelfs beroemde Chihuahua’s en die vind je in deze Top-5.

Bruiser (film: Legally Blonde)

In de film Legally Blonde uit 2003, is Elle Woods (Reese Witherspoon) de trotse eigenaresse van de nu beroemde Chihuahua Bruiser. Bruiser is altijd net zo modieus gekleed als zijn bazinnetje. In deel twee van de film, Legally Blonde 2: Red, White and Blonde, maakt Bruiser zelf deel uit van de filmplot. De hond die in de film te zien is, heet in het echt “Moonie”.

Beroemde Chihuahua's

Tinkerbell (Beroemde Chihuahua van Paris Hilton)

Waar Paris Hilton was, was ook haar hondje Tinkerbell. Hoogstwaarschijnlijk is Paris Hilton er de “oorzaak” van dat de Chihuahua gezien werd als een modeaccessoire. Tinkerbell heeft zelfs een eigen boek, en heet “The Tinkerbell Hilton Diaries: My Life Tailing Paris Hilton.”

In april 2015 is Tinkerbell overleden. Hij is 14 jaar geworden.

Ren (Ren & Stimpy)

Ren & Stimpy is een controversionele cartoon. Ren is een Chihuahua en laat een totaal andere kant van de Chihuahua zien.

Josepha (hond van Marilyn Monroe)

Deens Chihuahua pupMarilyn Monroe was de trotse eigenaresse van Josepha, een prachtige Chihuahua. Naast Josepha, was Marilyn ook de eigenaresse van een collie, twee spaniëls, een poedel en een basset hound.

Coco (Beroemde Chihuahua van Cesar Milan)

Coco is de Chihuahua uit de roedel van Cesar Milan. Coco is echter niet de meest lieve Chihuahua, hij staat bekend als een bijtertje.

Over de schrijver
Reactie plaatsen